Bila je to borba u kojoj su obojica došli oprezno, jer su se bivši šampioni FFC dobro poznavali i znali šta može. Gotovo da nije bilo agresije, kao da su oboje čekali pravi trenutak, ali sa previše pažnje da ne napravi grešku koja bi mogla dovesti do kontroverznog udara. I u takvom odnosu snage, gde je poslato samo nekoliko manje opasnih udaraca sa obe strane, prvi koji je započeo napad bio je Amerikanac.

Posle tačno tri minuta bitke, Kimball je udario udarac da se spusti, ali nije stigao dovoljno nizak, a Stošić ga je koristio kako bi svoje protivnike pretvorio pravo u zrak i pao na pod kako je pao. Stošić nije ostavio ništa za sobom, ali je u takvoj situaciji odmah počeo napadati, a nekoliko udaraca na laktovima dovelo je do toga da Kimball više ne brani, a sudija uskoro završi.

Stošić je pokazao da je pada kategorije polu-izdržavanja bila prava odluka. Izgledao je sjajan, rekao mi je da nema problema sa uzimanjem kilograma, a poruka koju je poslao odmah iz kaveza je dovoljno da razgovara o njegovim ambicijama. Darko je rekao da želi da njegova zemlja i ljudi budu ponosni, a Top 10 boraca rekli su da treba biti pažljiv. Posle takvog gluvog, on ima pravo da nešto kaže.

 

Komentari
Podelite na društvenim mrežama